Cikkszám: BF2020-ERTEKESITES.
Kategória: .

Értékesítés MasterClass

63 373 Ft

11 videó = 11 óra tananyag

Ez a tananyag az első évben megduplázhatja az értékesítést, ha követi és alkalmazza.

Az online világban is fontos, hogy az értékesítésben egyre jobbak legyünk. Nem mindent lehet leadni online és nem mindere megoldás az online. Az értékesítés szerepe a bonyolultabb termékek és szolgáltatások esetén egyre nő. Ma az tud eladni, aki képzi magát és profi értékesítő.

A 11 videoban az alapoktól tanuljuk meg közösen a következő témákat:

  • Stratégia: Az értékesítés sikere nem a tehetségen vagy a szerencsén múlik. A profi értékesítő stratégiával dolgozik és ehhez párosul a gyakorlatban elsajátított rutin. Ez a siker kulcsa.
  • Kérdezéstechnika: Aki kérdez az vezet! Ez az alapja a sikeres értékesítésnek. Tudni kell, milyen kérdéseket kell az elején és a záráskor feltenni. Az az értékesítő, aki nem tud kérdezni, a kudarcot tervezi!
  • Kifogáskezelés: A kifogások a legnagyobb félelmei az értékesítőknek. Pedig aki megtanulja hasznosan kezelni a kifogásokat, annak a kifogások segíteni fognak a lezárásban. A tananyagban megtanuljuk az összes kifogáskezelést, amivel könnyű és eredményes lesz a zárás.
  • Trágyalás: Tárgyalás közben nem csak szavakkal, hanem gesztusokkal és testbeszéddel is kommunikálunk. EZ kell tudni olvasni, hogy pontosan tudjuk, mit akar a másik fél.
  • Zárás: Mivel a legtöbb értékesítő nem ért a záráshoz, ezért eredmény nélkül ér véget a legtöbb tárgyalás. Pedig a zárás egy technika, amit alkalmazni kell. Ezt megtanuljuk a tananyagból. Ezzel milliókat kereshetünk, amit most kidobunk az ablakon.
  • 100 profi tipp: Ez a tananyag tartalmaz 100 olyan profi tudáselemet pluszban, amit csak a tényleg profik ismernek. Ezzel kiemelkedő teljesítményt fognak elérni az értékesítők