Cikkszám: SÜK-06HÓ-201802.
Kategória: .

Üzleti klub előfizetés 2018-02

228 600 Ft

Elfogyott

Sikervitamin Üzleti Klub előfizetés 6 hónapra

Minden hónapban

• Heti egy webinárium, ami az adott hónapi tematikáról szól.
• Heti egy online csoportos coaching, amivel az adott hónap témájával kapcsolatban lehet kérdezni.
• Havi egy személyes csoportos coaching.

Hogyan tudod megduplázni a jövedelmed, vagy akár megtízszerezni?
Ennek egyetlen módja van, hogy fejleszted a céged és fejleszted saját magad.

Folyamatos fejlődésre és a céged folyamatos fejlesztésére van szükség, sajnos a legtöbb oktatás 1-2%-ban hasznosul, és a vállalkozó egyedül marad kérdéseivel. Így persze hogy nehéz fejlődni!

Felismerve a vállalkozók ezen három nagy problémáját hoztuk létre az első olyan magyar vállalkozásfejlesztési szisztémát, amivel a céged garantáltan fejlődni fog és mint egy automata pilótára, rábízhatod magad.

Ez a Sikervitamin Üzleti Klub, amely éves tematika alapján, heti oktató anyagokat nyújt neked, a témához kapcsolódó konzultációs lehetőséggel, és mindehhez egy mastermind csoport lehetősége is kapcsolódik.

Az év egyes hónapjaiban a céged meghatározott területén fogunk együtt dolgozni. Ehhez hetente kapsz egy webinárium anyagot, amit akármikor megismételhetsz megnézhetsz, vagy akár mp3 formában az autódban is hallgathatsz. Ez a világon a leghatékonyabb tanulási mód, amivel az autóban töltött haszontalan időt, amit az utazással töltesz, a leghasznosabb idővé változtatod. Ezen anyaghoz kapsz egy vázlatfüzetet, amivel konkrétan a cégeden tudsz dolgozni.

Hetente egyszer lesz lehetőség arra, hogy online csoportos coaching keretében az aktuális témáról beszéljünk. Kérdéseket tehetsz fel, és akár ötleteket és tanácsokat kaphatsz a többiektől is.