Bevétel Tízszerező Mastermind

A válság a gyengéket csődbe viszi, az erőseket felemeli!

A Te vállalkozásod hova tartozik?

Csatlakozz a 2020 áprilisában induló 10x mastermind csapatunkhoz.

Ezen mastermind kimondott célja a bevétel tízszerezése az elkövetkező 2-4 évben. Ez a 10x mastermind.

A 180 napos ciklusokban folytatódó 10x mastermind kiemelt témái a következők:

  • Értékesítés. Feladatunk lesz az értékesítés hatékonyságának növelése. Új értékesítési stratégia kidolgozása, hatékony képzési és motivációs rendszer kidolgozása.
  • Marketing. Különösen az online marketing a legfontosabb ebben a válságban. Feladatunk az, hogy nem csak a webes megjelenést, hanem a teljes marketing folyamatot átalakítsuk az online világnak megfelelően. Ez lesz a bevételtízszerezés alappillére.
  • Vezetés. A válság alatt és az azt követő gyors fejlődésben döntő szerepe lesz a munkatársak vezetésnek. A jó vezető a legjobban hozza ki a munkatársaiból úgy, hogy fejlődnek és egyre értékesebnek érzik magukat.

A mastermind csoportunk az alábbi fejlesztési eszközöket használja:

Heti online mastermind:

Heti rendszerességgel, mindig csütörtökön 19:00 kor kezdők az online mastermind. A ZOOM konferenciaszoftver segítségével találkozunk online, és a mastermind tematika szerint kb. 2 órán át dolgozunk a vállalkozásod fejlesztésén. A csoportban 10 fő (maximum 12 fő) vehet részt.

Az online mastermind különlegessége, hogy minden tag, de csak a tagok hozzáférnek az online találkozó felvételhez.

Heti tananyagok:

A tagok egy-két hetente kapnak egy új tananyagot. Ezek a fejlődés tematikája szerint kerülnek kiküldésre.

Heti Vállalkozói Szabadegyetemen való részvétel:

A tagok részt vehetnek minden héten a Vállalkozói Szabadegyetem mind a 4 előadásán. Ez a tagság alatt bármikor visszanézhető.

 

Jelentkezés folyamata:

  1. Kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot! Amennyiben cégben tudod elszámolni, akkor add meg az EU-s adószámod, hogy áfa nélküli számlát küldhessünk.
  2. Pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és küldünk egy számlát. Ha megadtad az érvényes EU-s adószámot, akkor nettó számlát kapsz, ha nem adtad meg, akkor €1.200 + 20% Áfa = €1.440 értékről kapsz egy osztrák számlát!
  3. A számla alapján elutalod a végösszeget. Ezt visszaigazoljuk, és ezzel részt veszel a 10X Mastermind fél éves programjában.