Tesztelés oldal próba teszt

Csatlakozz hozzánk!

Hogyan tudod megduplázni a jövedelmed, vagy akár megtízszerezni?

Ennek egyetlen módja van, hogy fejleszted a céged és fejleszted saját magad.

De hogyan?

A legtöbb olyan dolgot, amitől a jövőnk és boldogságunk legnagyobb mértékben függ, sehol nem tanultuk és nem is tanítják.

Mindenki tanulta és vizsgázott vagy érettségizett történelemből, földrajzból, fizikából, kémiából vagy irodalomból. Minden, amit az iskolákban tanultunk, az múltról szól, és nem játszik igazi szerepet a jelenünkben és a jövőnkben.

A sikerhez és boldogsághoz, más jellegű tudás és főleg készségek kellenek.

Vállalkozási ismeretek, szakmai tudás, mint marketing, kommunikáció, értékesítés, logisztika, informatika, folyamatok és projektek tervezése, a legfontosabbak, hogy a vállalkozásunk töretlenül fejlődjön.

Ha nem fejlődik, akkor leépül. Vagy előre vagy visszafelé haladsz. Egyhelyben megállás nincs. A stagnálás ebben a rohamosan változó világban lehetetlen.
Muszáj fejlődnöd és növekedned, különben nincs se a cégednek, se neked jövőd?

A vállalkozói tudásodat, az önfejlesztést, a pénzügyi intelligenciát, a saját magunk irányítása, sikeres személyiséggé válást, emberi kapcsolatok építését nem tanultuk sehol. Igazából ezek a legfontosabbak, és mégsem lehet szinte sehol megtanulni. Ezt sehol nem tanítják. Sajnos a legtöbb nem is egzakt tudomány.

Mit lehet akkor tenni, mert ettől függ a jövőnk, a sikerünk, és a boldogságunk!

Megteheted, hogy eljársz tréningekre és magad szeded össze a tudást. A gond ezzel az, hogy a 80%-90%-át örökre elfelejted egy héten belül. Vagyis amit a tanulásra költöttél, annak minimum 80%-a kidobott pénz!

Ahhoz, hogy a tudás készséggé váljon, ahhoz ráadásul legalább 6-7 alkalommal újra meg kellene hallgatni egy tananyagot. Ezért van az, hagy a tréningeken tanult anyagoknak csak 1-2%-a hasznosul. Ismétlés lehetőségének hiánya miatt örökre elvész!
Ezen felül nincs egy vállalkozásfejlesztési tematika, ami mentén tudod önmagad és a cégedet is folyamatosan fejleszteni. Az ideális lenne egy tematikus oktatási rendszer, ami a céged minden terültére kiterjed, és olyan tudást ad, aminek nem csak 1%-2%-át hasznosítod, hanem bármikor újra visszanézheted vagy visszahallgathatod! A megvásárolt tudásnak akár a 100%-át is hasznosítani tudod ismétléssel.

De van még egy gond. Amikor valami új dolgot tanulunk, amiben még nincs tapasztalatunk, akkor lesz egy csomó kérdésünk és nincs kihez fordulni. A legtöbb vállalkozó teljesen egyedül van, és nincs kihez forduljon kérdéseivel, gondjaival vagy nehéz döntéseivel.

Összefoglalva: Folyamatos fejlődésre és a cégünk folyamatos fejlesztésére van szükség, és sajnos a legtöbb oktatás 1-2%-ban hasznosul, és a vállalkozó egyedül marad kérdéseivel. Így persze hogy nehéz fejlődni.

Felismerve ezt a három nagy problémáját a vállalkozóknak, pontosan ezen szempontok segítségével hoztuk létre az első olyan magyar vállalkozásfejlesztési szisztémát, amivel a céged garantáltan fejlődni fog és mint egy autópilótára, rábízhatod magad.

Ez a Sikervitamin Üzleti Klub, ami éves tematika alapján, heti oktató anyagokat nyújt neked, a témához kapcsolódó konzultációs lehetőséggel, és mind ehhez egy mastermind csoport lehetősége is kapcsolódik.

Az év egyes hónapjaiban a céged meghatározott területén fogunk együtt dolgozni. Ehhez hetente kapsz egy webinárium anyagot, amit akármikor megismételhetsz, vagy akár mp3 formában az autódban is hallgathatsz. Ez a világon a leghatékonyabb tanulási mód, amivel az autóban töltött haszontalan időt, amit az utazással töltesz a leghasznosabb idővé változtatod. Ezen kb. 1,5 órás anyaghoz kapsz egy vázlatfüzetet, amivel konkrétan a cégeden tudsz dolgozni.

Hetente egyszer lesz lehetőség arra, hogy online csoportos coaching keretében az aktuális témáról beszéljünk. Kérdéseket tehetsz fel, és akár ötleteket és tanácsokat kaphatsz a többiektől is.

Havonta egyszer egy személyes félnapos találkozót szervezünk. Ebben szintén lesz egy személyes előadás és egy mastermind találkozó. A mastermind az igazi korona az üzleti klubon. Egy profin vezetett mastermind 10-szer többet fog segíteni a fejlődésedben, mint egy előadás vagy egy coaching.

Ez mind szép és jó, de megfizethető?

A webinárium anyagait, a coachingot és a mastermindot figyelembe véve a rendszer értéke minimum 100.000 forint, vagyis €300 havonta. Tudom, hogy vannak olyan cégek, akik ennél kevesebbet nyújtanak, és évi 3-4 millió forintot is elkérnek. Szerintem, még ez is megéri, ha mindent hasznosítasz belőle. Én legutóbb egy 6 napos tréningért 15.500 dollárt fizettem, ami szintén több mint 4 millió forint volt. Ráadásul, ott nem kaptuk meg ismétlésre az anyagot!

Mivel azonban most indul a Sikervitamin Üzleti Klub, és így az elsők között léphetsz be, ezért hatalmas kedvezményt adunk. A tagság nem a korábban említett 100.000 forint értéken érhető el most számodra, hanem ennek kevesebb mint egyharmadáért.

30.000 Ft + Áfa/hó díj ellenében tudsz csatlakozni. A legtöbben ennyit költenek a mobilszámlájukra vagy az autójukra. De egy tankolás is alig kerül kevesebbe.

A 30.000 forintos kedvezményes csatlakozás azonban egy különleges lehetőség, mivel aki most az első fél évben csatlakozik, annak ezt az árat garantáljuk az elkövetkező 3 évre!!! Mivel várhatóan az új tagok a következő években valódi értéken, vagyis hozzávetőleg 100.000 Ft-ért fognak csatlakozni, ezért ez számodra hatalmas megtakarítást garantál a 3 évben!

Egy feltétel van csak, hogy az indulásnál, vagyis az első hat hónapban csak egyben a hat hónapra lehet jelentkezni. Ennek adminisztratív és technikai okai vannak. Ha eldöntötted, akkor ezen a héten kell jelentkezned, és kifizetned az első fél évet!

De nézzük, mit is kapsz ezért cserébe:

Egy olyan soha nem látott folyamatos fejlődést, ami garantáltan beindítja a céged rakétáit. Ezen tudással és valós segítséggel garantáltan meg tudod növelni a céged forgalmát egy éve alatt 100% vagy 200%-kal. Az is lehet, hogy ennél sokkal többel, de ennyivel biztosan. Attól függően, hogy mekkora árréssel dolgozol, és hogy milyen arányban van a variábilis, vagyis forgalomfüggő költséged, és hogy milyen arányban fixek a költségeid, a céged adózás előtti nyeresége a forgalomnövekedés többszörösével is növekedhet. Vagyis a nyereséged várhatóan 3-10 szeresére nőhet.

De figyelmeztelek! Ez a vállalkozásfejlesztési rendszer olyan, mint egy GPS, ami mondja a helyes utat, de neked kell ezt követve jó irányba menni. Mi adjuk a tudást, adjuk a coachingot, adjuk a mastermindot, de neked kell cselekedned és mindezt megvalósítanod. Az már a Te felelőséged, hogy ebből mennyit hasznosítasz és alkalmazol a cégedbe.

Nos most már mindent tudsz, hogy dönthess. Tudod, hogy a sikeres emberek a döntéseiben különböznek a sikertelenektől. Mivel minden cél kitűzésnél fontos, hogy meghatározd és megfizesd a siker árát, ezért el kell döntened, hogy megéri-e a sikered és a céged jövője havonta egy tank benzin árát!

Ha jól döntöttél találkozunk a klubban és garantálom, hogy egy év után azt fogod mondani, a háromszorosát is megérte volna.

Jelentkezz most!

Sok sikert!

Parajdi István – SIKERVITAMIN