?SikerVitamin – #041 – Napoleon Hill – „Tíz centiméterre az aranytól”

Napoleon Hill – Gondolkozz és gazdagodj 18-dik oldal: „Tíz centiméterre az aranytól”. Sokszor feladjuk közel a célhoz, amikor sokat fektettünk a sikerünkbe. Csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy tényleg csak 10 centiméterre vagyunk a céltól, a pénztől és a sikertől, vagy fényévekre.

Az is kérdés, hogy egyáltalán van-e értelme annak, amit kitaláltunk, és amit célul tűztünk ki? A gond ezzel az, hogy ezt senki nem tudja megmondani. Így a zsenialitást és az őrültséget is csak hajszál választja el. Csupán a motiváció, a pozitív gondolatok nem mindig elegendők a sikerhez.

Én csak egy dolgot szoktam ilyenkor tenni és ebben segítek évtizedek óta ügyfeleknek és barátoknak, hogy sikeres vállalkozok legyenek.
Számolni kell!!!! Kell készíteni egy üzleti tervet és abban egy kockázatelemzést. Ez nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik. Biznisz matek és a Vállalkozás mítosza a két könyv, ami ebben segít!

És ha a számok kiállják a próbát, akkor már csak a hit és a folyamatos fejlődés a kérdés.
A nagy kérdés az, hogy mikor kell feladni: Ha elvész a hit, vagy ha 200%-os erőfeszítés ellenére nincs fejlődés!

Videó megtekintése.

Napoleon Hill – „Tíz centiméterre az aranytól”
Napoleon Hill – „Tíz centiméterre az aranytól”.

Hozzászólások (1)

Tisztelt Parajdi Úr!

Javasom, hogy a sikervitamin videóinak időtartamát röviditse le max. 5-10 perce. A mai rohanó életritmusban senkinek nincs arra ideje, hogy fél órát töltsön a számitógépe előtt. A légyeg ennyi idő alatt is közvetithető.

Sok sikert kiván dr. Gergely Péter

Írjon hozzászólást