Cikkszám: VIOT-ERTEKESITES.
Kategória: .

Értékesítés tananyag

25 400 Ft

Profi értékesítés tananyag

Az értékesítés nem művészet, hanem szakma.

„Meg akarod duplázni a forgalmat vagy el akarsz tűnni a süllyesztőben?” Ennyire egyszerű az a kérdés, hogy profin tud értékesíteni vagy nem.

Sajnos a legtöbb vállalkozó nem ismeri fel annak a jelentőségét, hogy a sikerének egyik kulcsa maga az értékesítés. Nemcsak az ügyfelek felé, hanem bizony a szállítók, a munkatársak, a befektetők és bármilyen partner felé igenis értékesíteni kell. Értékesíteni kell az ötletünket, a kérésünket, és természetesen a termékünket és szolgáltatásunkat is.

Leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, amelyik vállalkozó nem ért az értékesítéshez, annak esélye sincs a sikerre. 

Ezért ez a tananyag olyan ismereteket tartalmaz, ami minden vállalkozó számára kötelező.

Amennyiben elsajátítja és alkalmazza ezen tudást, akkor szinte garantálható, hogy két éven belül meg fogja duplázni vállalkozása forgalmát, vagy akár a nyereségét is.

Sajnos ez fordítva is igaz. Aki nem tud értékesíteni az egyre nehezebben fog tudni eladni a mai világban, egyre nehezebben fog munkatársakat szerezni, és egyre kevesebb üzleti partnere lesz a vállalkozásának.

Ezért azonnal kezdje el ezen tananyag elsajátítását és alkalmazását, amely várhatóan ezerszeresen fog megtérülni a saját vállalkozásában.

Sok sikert a fejlődéshez és a forgalom növekedéshez!

Az értékesítés lényege nem a rábeszélés, hanem az igényfelmérés, igénytámasztás, akadályok elhárítása és zárás!

Az értékesítés nem művészet, hanem szakma.

Értékesítés kötelező tantárgy.

Ha megtanulsz értékesíteni, akkor a siker elkerülhetetlen!