Kategória: .

Oroszlánfalka – Ébredés könyv

5 985 Ft

Valóban olyan életet élsz, amilyet szeretnél? Azok az emberek vesznek körül, akik igazából fontosak neked? Örömödet leled a munkádban?

Parajdi István könyvsorozatának első darabja felébreszthet a hétköznapok rémálmából. Sikernapok, tréningek és üzleti könyvek válogatott szemelvényeit hús-vér emberek keltik életre. A gyermekét egyedül nevelő, túlhajszolt anya, aki szeretne kitörni a multik világából. A középkorú, vidéki vállalkozó, aki úgy érzi, már nem tud megújulni. A szüleivel élő huszonéves fiú, aki első nekirugaszkodásra fél tucat dolgot tudott följegyezni a sikerlistájára, és ebben már szerepelt az iskolai matekverseny megnyerése is…

Hőseink megismerkednek az égő vággyal, a siker hét pontjával, és egy mastermind csoportban szövetkeznek céljaik elérésére.
Olyan ember vezeti őket az úton, aki több évtizedes üzleti tapasztalattal rendelkezik. Beutazta a fél világot, elit képzések során vett részt, és naponta ingyenes Sikervitamint készít internetes követőinek. Mindezt miért? Hogy minden esztendőben hónapokig vitorlázhasson az Adrián.

Az Ébredés nem az életszínvonal, hanem az életminőség könyve. Köszöntünk a fedélzeten!