Cikkszám: 6-hetes-megvalosito-tabor.
Kategória: .

Több vevő, több bevétel gyorsan -6 hetes megvalósító tábor

381 000 Ft

Ami benne van az árban:

  • Több mint 25 óra tananyag videó formában: A program részeként több mint 25 óra részletes, lépésről lépésre bemutatott tananyag áll rendelkezésedre videó formában. Ezek a videók segítenek abban, hogy bármikor visszanézhesd és újra átvehesd a tanultakat.
  • Hetente két konzultáció: Minden héten két alkalommal, szerdán 19:00 órakor és vasárnap 10:00 órakor élő konzultációkat tartunk. Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy kérdéseidet feltehesd, és személyre szabott tanácsokat kapj a program során felmerülő kihívásokkal kapcsolatban. A konzultációk felvételét bármikor visszanézheted, így akkor sem maradsz le semmiről, ha élőben nem tudsz részt venni.
  • Egy éves ingyenes használat a hírlevél rendszerünkhöz: A TurboMail rendszer minden funkciót tartalmaz, ami a hírlevél marketinghez szükséges. Egy évig ingyenesen használhatod, ami korlátlan lehetőségeket biztosít számodra a hírlevél kampányok lebonyolításában.
  • Szakértői csapat támogatása: Több mint 20 éves webes tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk folyamatosan rendelkezésedre áll. Minden kérdésedre választ kapsz, és minden problémádat megoldjuk, hogy biztosan elérd a céljaidat.

Ez a program nem csupán egy egyszeri lehetőség, hanem egy átfogó, hosszú távon fenntartható megoldást kínál a vállalkozásod növekedéséhez. Csatlakozz a „Több vevő, több bevétel gyorsan” programhoz, és hozd ki a maximumot a vállalkozásodból!

RENDELD MEG MOST!

Miért maradnak el a vevők? Megoldás a láthatóság növelésére!

A kis- és középvállalkozások számára az egyik legnagyobb kihívás az ügyfelek megszerzése és megtartása. Gyakran előfordul, hogy hiába kínálnak kiváló termékeket vagy szolgáltatásokat, mégsem érkeznek elegendő ügyfelek, és ezáltal a bevételek is elmaradnak a várttól. Az üzleti világban tapasztalható verseny egyre kiélezettebbé válik, és aki nem tud lépést tartani, könnyen a háttérbe szorulhat. Amikor egy vállalkozás lefelé szálló ágba kerül, nagyon nehéz a trendet megfordítani, hiszen a negatív spirálból való kilábalás rengeteg erőfeszítést és stratégiát igényel.

A potenciális vevők számára a láthatóság rendkívül fontos. Ha nem találkoznak a vállalkozásoddal a keresőmotorokban, akkor egyszerűen nem fognak tudni rólad, és így nem is vásárolnak tőled. Az emberek hajlamosak azokra a cégekre bízni a pénzüket, akikről rendszeresen hallanak, akiket gyakran látnak, és akiknek a jelenléte meggyőző. Ha a vállalkozásod láthatatlan marad, akkor elfelejtenek téged, és a konkurencia fog profitálni a te kihagyott lehetőségeidből.

A bizalom kiépítése szintén kulcsfontosságú. Ha a vevők nem bíznak benned, akkor nem fogják a pénzüket nálad költeni. A bizalom megszerzése azonban időt és következetes kommunikációt igényel. Erre a problémára kínálunk egy átfogó megoldást: a „Több vevő, több bevétel gyorsan” hat hetes programunkat. Ez a program segít abban, hogy növeld a láthatóságodat, építsd a vevői bizalmat, és ezáltal növeld az ügyfélkörödet és a bevételeidet. Egy jól megtervezett és kivitelezett marketingstratégia segítségével elérheted, hogy vállalkozásod kilábaljon a nehézségekből, és újra növekedési pályára álljon.

A tétlenség ára: A konkurencia előz, te veszítesz!

Amennyiben nem cselekszel időben, és nem teszel meg mindent a láthatóságod növelése érdekében, a konkurencia gyorsan átveheti az előnyt. Azok a vállalkozások, amelyek képesek jól pozicionálni magukat az online térben, könnyedén megszerzik a potenciális ügyfeleidet. Ez nem csak azt jelenti, hogy te ügyfeleket vesztesz, hanem azt is, hogy a piacon betöltött pozíciód folyamatosan gyengül. Az ügyfelek lojalitása egyre inkább mások felé fordul, akik jobban képesek kommunikálni és kiszolgálni az igényeiket.

A csökkenő bevétel hosszú távon azt eredményezi, hogy a vállalkozásod jó esetben csak  vegetálni fog. Nem lesz elég forrásod a fejlődésre, az innovációra, és még a mindennapi működés fenntartása is nehézséget okozhat. A folyamatos pénzügyi nyomás alatt nemcsak az üzleti döntéseid válnak kockázatosabbá, hanem a motivációd és lelkesedésed is csökken. Egy idő után elkerülhetetlenné válhat, hogy feladd a vállalkozásodat, mert egyszerűen nem lesz elég tőkéd és energiád a folytatáshoz.

Ez a negatív spirál nem csak a cégedet, hanem az életed és családod életét is jelentősen befolyásolhatja. A pénzügyi instabilitás és a vállalkozás sikertelensége nagy stresszt okozhat, ami kihat a személyes kapcsolataidra és a mindennapi életminőségedre is. Ha nem teszel időben lépéseket, akkor a vállalkozásod és az életed egyaránt veszélybe kerülhet. Ezért rendkívül fontos, hogy mielőbb cselekedj, és olyan stratégiát alakíts ki, amely biztosítja a vállalkozásod hosszú távú sikerét és stabilitását.

Hat hét a sikerig: Így építsd fel vállalkozásod újra!

A megoldás kulcsa a cselekvésben rejlik, és mi pontosan erre kínálunk egy átfogó, hat hetes programot, amely a „Több vevő, több bevétel gyorsan” nevet viseli. Ez a program nem csupán ideiglenes segítséget nyújt, hanem hosszú távon fenntartható növekedést biztosít a vállalkozásod számára. Az első lépés a programba való csatlakozás, ahol szakértői csapatunk segítségével teljesen felépítjük és optimalizáljuk a weboldaladat. A keresőoptimalizálás (SEO) révén biztosítjuk, hogy a weboldalad a lehető legjobb helyezéseket érje el a keresőmotorok találati listáján, így könnyebben megtalálhatóvá válik a potenciális ügyfelek számára.

A program részeként nem csak a weboldalad építjük fel, hanem elindítjuk a hírvivő marketingedet is. Megtanítunk arra, hogyan használhatod hatékonyan a hírleveleket, hogy rendszeres kapcsolatot tarts fenn az ügyfeleiddel és értesítsd őket az újdonságokról, akciókról és szolgáltatásokról. Az e-mail marketing eszközeivel növelheted az ügyfélhűséget és az eladásaidat. Ha igényled, bevezetünk a YouTube marketing világába is, ahol megtanítjuk, hogyan készíts és optimalizálj videókat, amelyekkel tovább növelheted a vállalkozásod online jelenlétét.

A program egyik legfontosabb eleme, hogy nem csupán megoldásokat adunk a kezedbe, hanem megtanítunk arra is, hogyan használd ezeket az eszközöket önállóan. Ahogy mondani szokták, „nem halat adunk, hanem megtanítunk halászni.” A program végére olyan tudással és képességekkel fogsz rendelkezni, amelyekkel bármikor újra és újra sikeresen alkalmazhatod a tanultakat. Ezáltal függetlenné válsz, és nem kell másokra hagyatkoznod a vállalkozásod sikere érdekében. Az eredmények garantáltak, feltéve, hogy aktívan részt veszel a programban és követed a tanácsainkat.

Több vevő, több bevétel: Így válj piacvezetővé!

A „Több vevő, több bevétel gyorsan” program segítségével jelentősen növelheted ügyfélkörödet és bevételeidet. Az első és legfontosabb eredmény, amit elérhetsz, hogy sokkal több vevőd lesz. Azáltal, hogy a weboldalad és a marketingstratégiád a legmodernebb SEO technikákra épül, a potenciális ügyfelek könnyebben megtalálják a vállalkozásodat. A jól megtervezett és célzott marketingkampányok révén több emberhez jutsz el, és így növelheted az eladásaidat.

A megnövekedett ügyfélkör közvetlen következménye, hogy sokkal több bevételre tehetsz szert. A program során elsajátított technikák és stratégiák segítségével folyamatosan bővítheted ügyfélbázisodat, ami stabil és növekvő bevételi forrást biztosít számodra. A hatékony e-mail marketing és a SEO-optimalizált tartalom révén a vásárlók visszatérővé válnak, és hűséges ügyfelekké alakulnak, akik rendszeresen nálad költik el a pénzüket.

A program további előnye, hogy leelőzheted a konkurenciát. A jól optimalizált weboldal és a hatékony online jelenlét révén a piacon vezető szereplővé válhatsz. A versenytársaidhoz képest előnyt szerezhetsz, hiszen a vevőid számára könnyebben elérhetővé és láthatóvá válsz. Ezáltal növelheted a piaci részesedésedet, és megerősítheted a vállalkozásod pozícióját.

Végül, de nem utolsósorban, a program segít abban, hogy tartósan fejlődő pályára állítsd a céged. Az itt megszerzett tudás és tapasztalat hosszú távon is hasznosítható, így nemcsak átmeneti növekedést érhetsz el, hanem fenntartható sikereket is. A program végeztével képes leszel önállóan alkalmazni az elsajátított stratégiákat, és folyamatosan optimalizálni a vállalkozásodat a változó piaci környezetben is. Ezzel biztosíthatod a vállalkozásod hosszú távú stabilitását és növekedését.

Hat hetes workshopunk részletei: A siker titka

A hat hetes workshop neve: „Több vevő, több bevétel gyorsan”

A tartalma: Ez a hat hetes online workshop egy átfogó, részletesen kidolgozott program, amely végigvezet téged a sikeres online jelenlét és marketing minden lépésén. Az első héten közösen pozícionáljuk a termékedet és elvégezzük a SEO kulcsszó kutatást. Ez a lépés azért kulcsfontosságú, mert segít megtalálni azokat a kifejezéseket és kulcsszavakat, amelyekre a célközönséged keres, így biztosítva, hogy weboldalad könnyen megtalálható legyen.

A második és harmadik héten közösen felépítjük a weboldalad SEO-val optimalizálva. Ez magában foglalja a weboldal struktúrájának megtervezését, a megfelelő kulcsszavak elhelyezését a tartalomban, valamint a technikai SEO beállításokat. A cél, hogy a weboldalad ne csak esztétikailag legyen vonzó, hanem a keresőmotorok számára is könnyen indexelhető és rangsorolható legyen.

A negyedik héten elkészítjük a hírlevél regisztrációdat és a hírlevél rendszeredet. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy közvetlen kapcsolatot tarts fenn az ügyfeleiddel, értesítsd őket az újdonságokról, akciókról, és rendszeres kommunikációval növeld az ügyfélhűséget. Az ötödik héten elkészítjük az első 5 hírleveledet, amelyekkel már azonnal megkezdheted az ügyfelek elérését és tájékoztatását.

A hatodik héten az első 5 YouTube videód keresőoptimalizálásával zárjuk a programot. A videómarketing egyre fontosabb szerepet játszik az online jelenlétben, és a megfelelően optimalizált videók nagyban hozzájárulhatnak a láthatóságod és az ügyfélköröd növeléséhez.

Ami benne van az árban:

  • Több mint 25 óra tananyag videó formában: A program részeként több mint 25 óra részletes, lépésről lépésre bemutatott tananyag áll rendelkezésedre videó formában. Ezek a videók segítenek abban, hogy bármikor visszanézhesd és újra átvehesd a tanultakat.
  • Hetente két konzultáció: Minden héten két alkalommal, szerdán 19:00 órakor és vasárnap 10:00 órakor élő konzultációkat tartunk. Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy kérdéseidet feltehesd, és személyre szabott tanácsokat kapj a program során felmerülő kihívásokkal kapcsolatban. A konzultációk felvételét bármikor visszanézheted, így akkor sem maradsz le semmiről, ha élőben nem tudsz részt venni.
  • Egy éves ingyenes használat a hírlevél rendszerünkhöz: A TurboMail rendszer minden funkciót tartalmaz, ami a hírlevél marketinghez szükséges. Egy évig ingyenesen használhatod, ami korlátlan lehetőségeket biztosít számodra a hírlevél kampányok lebonyolításában.
  • Szakértői csapat támogatása: Több mint 20 éves webes tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk folyamatosan rendelkezésedre áll. Minden kérdésedre választ kapsz, és minden problémádat megoldjuk, hogy biztosan elérd a céljaidat.

Ez a program nem csupán egy egyszeri lehetőség, hanem egy átfogó, hosszú távon fenntartható megoldást kínál a vállalkozásod növekedéséhez. Csatlakozz a „Több vevő, több bevétel gyorsan” programhoz, és hozd ki a maximumot a vállalkozásodból!

RENDELD MEG MOST!

 

 

 

RENDELD MEG MOST!