Cikkszám: BF2020-YOUTUBE-MARKETING.
Kategória: .

Youtube Marketing MasterClass

63 373 Ft

 

13 óra tananyag = 13 videó

Ez a tananyag az első évben fog hozni Önnek legalább 1.000.000 Ft-ot, ha követi és alkalmazza.

Az online marketing önmagában ma már nem hatásos YouTube marketing nélkül. Ez a leghatékonyabb eszköz olyan ügyfelek szerzésére, akiben érdeklődés és bizalom egyaránt megvan. Semmilyen hirdetéssel nem lehet szerezni olyan értékes előminősített ügyfeleket, mint a YouTube marketinggel.

Nem csak minőségibb ügyfeleket szerzünk, hanem ráadásul ingyen is.

Ez az ONLINE tananyag 13 órában megtanítja a vállalkozásához szükséges YouTube marketing minden lépését.

A 13 videoban az alapoktól tanuljuk meg közösen a következő témákat:

  • Stratégia: Hogyan alakítsuk ki a YouTube stratégiánkat a lehető legtöbb ügyfél megszerzéséhez. A komplett stratégia minden vállalkozó számára követhető és garantáltan működik!
  • SEO: Mivel a YouTube az TV és egyben a második legnagyobb kereső az interneten, ezért akit nem lehet azonnal megtanulni a YouTubon, az nem látható a piac számára. A tananyag pontos útmutatást ad a keresőoptimalizálásra a YouTube-on belül. Ezzel a módszerrel napi szinten akár több száz érdeklődőt szerezhet. Ha nem használja, akkor ennyit veszít el, és mennek a konkurenciához.
  • Eszközök: Milyen eszközökkel érdemes YouTube videókat készíteni vállalkozása számára. Áttekintjük az összes szükséges eszközt. Több változatot nézünk meg. Olcsóbb és profibb eszközöket is bemutatunk.
  • Felévétel: Több beállításban is megnézzük, hogyan kell beállítani a kamerát, a lámpákat és milyen fajta felvételek vannak. Ezen utasítások alapján garantáltan profi videókat fog készteni, ami ügyfelet hoz folyamatosan.
  • Vágás: Hogyan kell vágni, hangosítási a videókat, hogy azokat fel lehessen tölteni azonnal a YouTube-ra. Részeletesen a kezdő szinttől megtanuljuk a legjobb és egyben ingyenes vágószoftver használatát. A Davonci Resolve ingyenes és mégis a legjobb vágóprogram.