E-mail marketing felsőfokon!
Egésznapos gyakorlati tréning vezetőknek, marketing szakembereknek és vállalkozóknak.
Nap
Óra
Perc
Másodperc
ÉLŐBEN VAGY ONLINE
2022.04.01.
9:00-tól 18:00-ig
ÉLŐBEN VAGY ONLINE
Holiday Inn
2040 Budaörs
Rubik Ernő utca 2

Holiday Inn

„Ma egy vállalkozás e-mail marketing nélkül olyan, mint egy autó kerekek nélkül.”
E-Mail marketing felsőfokon
(Gyakorlati tréning)
01.
Miért e-mail marketing?

Az e-mail marketing szinte az egyedüli hatékony eszköz arra, hogy forgalmat és profitot generálj. Hírlevél stratégia nélkül egy weboldal vagy hirdetési kampány csak tized olyan hatékony. Nem csak a leghatékonyabb, hanem egyben a legolcsóbb is. Ez termeli a profitot!

02.
Mit nyersz tréninggel?

Kapsz egy kész stratégiát tucatnyi hasznos eszközzel. Amikor hazamész, készen lesz a teljes e-mail marketing rendszered, több száz hírlevél ötleted és még konkrét kidolgozott hírlevél témák is. Azért gyakorlati tréning a neve, mert gyakorlunk és kész eredményt viszel haza.

03.
Kinek szól?

Vállalkozóknak, vezetőknek és marketing szakembereknek szól a gyakorlati tréning. Olyanoknak, akik nem feltétlenül maguk csinálják az e-mail marketinget, de mint vezető felügyelik és irányítják. Az egész gyakorlati tréning vezetők számára érthető, egyszerű nyelvezettel zajlik.

0
Tréningek
0
Résztvevők
0
Tanácsadás évek
0
Webes projektek

Egésznapos program:

Egy nap alatt felépítjük veled nyereséget hozó hírlevél rendszered!

1. A sikeres gondolkodás
Az e-mail marketing mint a cég fejlődésének alapja. Az e-mail marketing az egyedüli eszköz, amivel folyamatosan kapcsolatban tudunk maradni az ügyfelekkel és az érdeklődőkkel.
2. Fontos feladatok:
Több feladatot jelent egy profitot hozó e-mail marketing működtetése. Megtanuljuk a tréningen, hogy milyen feladatokat és hogyan kell hatékonyan szervezni. A rendszeres kiküldésnek a feladatok meghatározása a kulcsa.
3. Célcsoport:
Első lépés a célcsoport meghatározása. Ha tudjuk ki a célcsoport, akkor ahhoz hangoljuk a kommunikáció teljes folyamatát. Ettől függ a csali, a regisztráció, a hírlevél témája, a gyakoriság és a formája.
4. Listaépítés
A listaépítés kulcsszerepet játszik az e-mail marketing sikerében. Ehhez megfelelő szoftveres eszköz mellett egy olyan vonzó és egyedi csali kell, amiért megadják a weboldal látógatói az e-mailcímüket. A lista a cég tőkéje!
5. Ötlet források
Sok vállalkozó és marketing szakember problémája, hogy honnan lesz hírlevél téma ötlete. Miről szóljon a hírlevél? Ehhez a tréningen nem csak eszközöket, hanem 50 inspiráló kérdésből álló listát is kapnak a résztvevők.
6. Szövegírás titkai
Ebben a részben megtanuljuk az egyszerű fortélyokat, amelyekkel jól olvasható és bevételt hozó szöveget tudunk írni. Ehhez is van egy ellenőrző lista, sok példával.
7. Sztori ellenőrző lista
A résztvevők kapnak a sztori meséléshez egy ellenőrző listát. Ennek felhasználásával a gyakorlati tréningen kidolgozza minden résztvevő egy izgalmas sztori vázlatát. Az e-mail marketing alapja az érdekes és tömör sztori.
8. Marketing tölcsérek
Az e-mail marketing keretét a marketing tölcsér határozza meg. Ezen marketing tölcséreknek több formája létezik. A V.I.P. részben megismkedünk több kiemelkedően hatékony marketing tölcsérrel. (Csak a személyes résztvevőknek!)

Több mint 120.000 Ft értékeben kapsz hasznos bónuszoklat:

Válaszd a neked legjobbat!

Ha legtöbbet akarsz hasznosítani a tréningből, akkor gyere el személyesen: kapsz nyomtatott jegyzetet és részt vehetsz a csak élőben elérhető V.I.P. „Marketing tölcsérek” előadáson. Ha nem akarsz utazni, akkor az online részvételt válaszd. Otthonról, a home office-ból nézheted meg a tréninet (kivéve a V.I.P. részt). Ha aznap nem érsz rá, akkor választ csak a tananyagot. Itt az előre felvett tömörített tananyagot kapod meg.

Élő részvétel
49.900 + Áfa / fő
Személyes részvétel
Nyomtatot jegyzet (32 oldal)
V.I.P. előadás: Marketing tölcsérek
Utánkövető konzultáció online
Bonusz: ONLINE Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Bonusz: Youtube Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Online
49.900 + Áfa / fő
Online részvétel
Elektronikus jegyzet (PDF)
V.I.P. előadás: Marketing tölcsérek
Utánkövető konzultáció online
Bonusz: ONLINE Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Bonusz: Youtube Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Csak tananyag
29.900 + Áfa / fő
Felvett tananyag
Elektronikus jegyzet (PDF)
V.I.P. előadás: Marketing tölcsérek
Utánkövető konzultáció
Bonusz: ONLINE Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Bonusz: Youtube Marketing MasterClass (63.373 Ft)
Kapcsolat:


siker@sikervitamin.hu
+36 1 436 10 05