Cikkszám: BF2020-ONLINE-MARKETING.
Kategória: .

ONLINE Marketing MasterClass

63 373 Ft

16 videó = 16  óra tananyag

Tartalmaz egy teljes Wordpress tanfolyamot!

Ez a tananyag az első évben fog hozni Önnek legalább 30-40% forgalomnövekedést, ha követi és alkalmazza.

A koronaválság világossá tette minden cég számára, hogy ténylegesen profi online megjelenés és stratégia nélkül lemarad a piaci versenyben.

Az sem elegendő, hogy készíttetünk egy mutatós weboldalt. Az online megjelenés nem egy statikus weboldalt jelent, hanem inkább egy folyamatot. Egy folyamatot, ami végig visszük az érdeklődőt a vásárlásig.

A 13 videoban az alapoktól tanuljuk meg közösen a következő témákat:

  • Stratégia: Megtanulunk több féle stratégiát különböző iparágakra és kereskedelemre. Végig elemezzük a lehetséges tölcsér (funnel) stratégiákat.
  • SEO: Mit sem ér egy weboldal, ami nem látható a Google keresőjében. Az a cég, ami nem látható, attól az ügyfél nem tud vásárolni. A keresőoptimalizálás nem bonyolult feladat. Sok munkával jár, de akár százsorosan is megtérül.
  • Eszközök: Milyen eszközöket és szoftvereket használunk a weboldal, a webáruház kialakításához. Ezen szoftvereket áttekintjük és megtanuljuk a használatát.
  • Tartalom: Hogyan alakítsuk ki a weboldal tartalmát. Milyen tartalmi elemeket, menüpontokat és űrlapokat tartalmazzon.
  • WordPress: Ma a legelterjedtebb weboldal készítő rendszer a Wordpress. Ezen tananyag tartalma egy teljes WordPress tanfolyamot. Az alapoktól, a kész weboldalig. Konkrét weboldal felépítésével nézzük végig egy példán keresztül.