? Önmegvalósítás tippek: Tanulj meg javasolni!

Önmegvalósítás tippek: Hagyj fel mások véleményének kikérésével, és kezdj el megoldásokat javasolni.

Önmegvalósítás tippek: Mi, akik intelligensnek és jólneveltnek tartjuk magunkat, minden előzékenyen megkérdezzük, hogy a másik mit is akar. Ez nagyon rendesnek tűnik, de valójában egyik félnek sem jó a legtöbb esetben. És a válasz sokszor ez: Nem is tudom, Te mit szeretnél?

Önmegvalósítás tippek: Mellesleg ha sikeres akarsz lenni, akkor a döntéseidet neked kell meghozni. És ugyan meg kell kérdezned a vevődet, hogy milyen színben szeretné az autót, mert vevő, és neked mindegy, de ami neked fontos, abban neked kell döntened és haladni előre.

Önmegvalósítás tippek: Sok esetben hallom, hogy kikérik a mások véleményét emberek, amikor saját döntéseikről és céljaikról van szó. És ezzel veszélyeztetik céljaikat és álmaikat. Gondolom Te sem kérdezed meg a haverokat, hogy na mit szóltok a barátnőmhöz? Vagy hogy nem tudom eldönteni, szerintetek elvegyem feleségül? Így nem élheted az élheted. És ugyanez igaz kicsiben.

Ha ügyféllel beszélek, én eleve egy napot javaslok találkozóra, és ha neki egyáltalán nem lenne jó, akkor esetleg egy másikat, ami persze szintén nekem jó elsődlegesen.

Nem megkérdezem, hogy melyik nap tudna jönni. Ha olyan mond, ami nekem kényelmetlen, akkor kellemetlen lenne nemet mondani. Pláne több javaslatára. Ha Én javaslok, akkor neki jár az agya a megoldáson, hogy az éán időpontom jó legyen. Így szabadon hagyhatok napokat, amikor a feleségemmel wellnessbe megyek. Amikor meg már van eleve megtekintésem, akkor oda minél többet berakok, hogy hatékonylegyek, és nem húzódjon el valami feleslegesen.

Önmegvalósítás tippek: Irányítsd az ügyfeleidet, mint egy partner, és nem, mint egy szolga a királyát!

Kérlek írd meg, hogy Te javasolni szoktál vagy inkább másik véleményét kéred? És miért?

Önmegvalósítás tippek: Napi Rutin!

Regisztrál weboldalunkra: https://www.sikervitamin.hu/
Lájkold és kövesd a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/SikerVitamin/
Regisztrálj (a kis csengővel is) a YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/sikervitamin
Kapcsolódó videók: https://www.youtube.com/sikervitamin

Írjon hozzászólást