2022.04.01. E-mail marketing felsőfokon

Mennyi idő kiküldeni egy bevételt hozó hírlevelet?

Sokszor hallom, hogy azért nem hírleveleznek cégek, vállalkozók, mert több órát vesz igénybe a hírlevél kiküldése. Ebben az esetben sokan arra gondolnak, hogy nem igazán van ötletük, mit is lehetne kommunikálni a listájukra. Ezért valóban több óra szenvedés kitalálni és megírni a tartalmat.

Találkoztam már olyannal is, akinek a hírlevél megszerkesztése és kiküldése vett igénybe rengeteg időt, mert nem hatékony eszközöket használtak a megvalósításra.

Így írsz majd könnyebben hírlevelet

Nagyon sok technika létezik, amiknek köszönhetően szinte játszi könnyedséggel tudsz majd ötleteket gyűjteni és hírlevelet írni. A hírlevél megírásának időtartama akár ötödére is csökkenthető, ha megfelelő technikát alkalmazol, és azt jól begyakoroltad.

És a kiküldés?

Az csak percek kérdése. Egy automatizált rendszerrel akár előre fel is programozhatsz akárhány hírlevelet. Ezt a hírlevelet mi is hetekkel korábban írtuk, és beütemeztük a saját rendszerünkbe. 😊 Mondanom sem kell, hogy nem egyesével töltjük fel a leveleket, hanem legalább 5-10 darabot. Így jelentősen nő a hatékonyságunk.

A te e-mail marketinged is lehet sokkal hatékonyabb. Ebben tudunk is neked segíteni az E-mail marketing felsőfokon gyakorlati tréningünkön. További információk:

  • Helyszín: Holiday Inn Budaörs: 2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.
  • Időpont: 2022. április 1. 9:00-18:00

Ha inkább otthonról vennél részt a tréningen, akkor lehetőséged van online jegyvásárlásra is! Jegyvásárlásért, részletekért és a személyes jegy extráiért kattints:

E-mail marketing felsőfokon gyakorlati tréning

Üdvözlettel,

Parajdi István

Üzleti tanácsadó, a BIT-Hungary, a SikerVitamin és az Online Tűzkerék megálmodója, alapítója és elkötelezett vezetője