? Siker titka: TOP5 Timothy Ferris tanács , amivel a zavaró tényezőket kiiktathatod!

TOP5 tanács Timothy Ferristől, amivel a zavaró tényezéket kiiktathatod!

Ha hatékonyan akarsz dolgozni és nem akarod, hogy mások feleslegesen megzavarják az idődet vagy felesleges dolgokkal fenntartsanak, akkor a Timothy Ferriss könyv tele van ötletekkel:

1, Siker titka: Timothy Ferriss szerint, mivel a legtöbb dolog nem sürgős valójában, ezért tereld e-mail vagy visszahívás felé a kommunikációt. Ezt magad osztod be, és a legjobban tudod kontrolálni! Ez az út vezet a 4 órás munkahét felé!

2, Siker titka: Egy fontos telefonos vagy Skype beszélgetésre is egyeztess időpontot. Ne ad hoc, hanem előre lebeszélt legyen az időpont és téma is! Timothy Ferriss azt javasolja a 4 órás munkahét könyvében, hogy minden találkozót vagy hívást időpontra egyeztess!

3, Siker titka: Ha személyes vagy telefonos megbeszélésed lesz, az elején határozd meg a befejezés időpontját! Timothy Ferriss azt javasolja, hogy a beszélgetés, ne legyen parttalan, és a másik fél is tudja mérni, hogy az időd értékes és hogy mikor lesz vége! Vannak kivételek. Amikor brainstormingot tartok stratégiai és hosszú távú döntésekben, akkor olyan időpont kell, aminek definiáltan nincs vége! Stresszmentesen kell dolgoznod, mert számtalan lehetőséget kell kielemezni. Erre is fel kell készülni, de ni legyen utána fix időpont! Ezt nem Timothy Ferriss javasolja, hanem én!

4, Siker titka: Megbeszélést csak döntés miatt tarts, mondja Timothy Ferriss. Kérd meg, hogy a megbeszélés előtt küldje le javaslatait és kérdéseit. Ezzel ő jobban felkészül, te jobban felkészülsz, és utána tudsz dönteni.

5, Siker titka: Azt írja Timothy Ferriss a 4 órás munkaheét könyvében, hogy a dolgozó asztalod szentély. Ne engedd, hogy ott bárki megzavarjon. A telefont könnyű nem felvenni, de ha bejön valaki az asztalodhoz, vagy letesz valamit az asztalodar, azt már nehezebb kezelni.

Siker titka: Olvasd el Timothy Ferriss „4 órás munkahét könyvét, és abban még tucatnyi technikát találsz.

Regisztrálj a https://www.sikervitamin.hu/ weboldalon, értékes videókat kapsz ajándékba!

Regisztrál weboldalunkra: https://www.sikervitamin.hu/
Lájkold és kövesd a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/SikerVitamin/
Regisztrálj (a kis csengővel is) a YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/sikervitamin
Kapcsolódó videók: https://www.youtube.com/sikervitamin

Írjon hozzászólást