Cikkszám: VIOT-ONLINEMARKETING.
Kategória: .

Online marketing tananyag

25 400 Ft

Online marketing vállalkozóknak

Az online marketing ma már minden vállalkozás sikerében meghatározó. Ez a jövőben még inkább igy lesz.

A vállalkozók többségének ma már van weboldala, de nincs semmilyen online marketing stratégiája. Ez azt jelenti, hogy látszatra megjelenik az interneten, de semmilyen mérhető és számottevő eredményt nem hoz a weboldal. Ezen tananyag azoknak szól, akik ezzel a helyzettel küzdenek.

Az eredménytelenség fő oka az, hogy a potenciális ügyfelek nem találják meg az adott céget az interneten, ezért lehetetlen, hogy vásároljanak tőle. Vagyis sorsfordító az Ön vállalkozásában is, hogy a potenciális ügyfelek, aki kimondottan Önt és a szolgáltatását vagy termékét keresik, azonnal megtalálják.

Azonban az, hogy megtalálják még nem elegendő. Ehhez arra is szükség van, hogy vásároljanak, és az Ön weboldalán megtalálják a keresett megoldást.

Ez a 6,3 órás tananyag azoknak szól, akik egy eredménytelen weboldalnál sokkal több, eredményesebb megoldást keresnek. Azoknak, akik aktív vásárlókat és ezáltal folyamatos bevételt akarnak szerezni az internetről.

Ez a tananyag felöleli az összes területet, ami egy vállalkozónak szükséges a sikerhez. Nagyon sok gyakorlati példával van tele.

Ha Ün ezt a tananyagot elvégzi és alkalmazza, akkor garantáltan meg fogja többszörözni az online bevételét, vagy akár a cég teljes bevételét is. Azt is el kell mondani őszintén, hogy a sikeres online marketing nem csak egy lehetőség, hanem a vállalkozások szinte mindegyikénnél a hosszú távú túlélés záloga is.

Ne késlekedjen, kezdje el azonnal a tanulást és az alkalmazást. Így nagyon hamar jelentős és mérhető eredményt fog elérni a vállalkozásában.

Online kutatást végezz alaposan!
Kulcsszavak, kifejezések, SEO
Konkurencia kutatás keresőkben
Online stratégia, csatornák kijelölése, hirdetés stratégia, lista építés.
Online értékesítés

Az ONLINE MARKETING kötelező tárgy!
Kulcskérdés: Milyen organikus csatornákon fogsz tartalmat gyártani?